Een nadenker …

Een nadenker …
18 mei 2018 No Comments Bloggen, Caro Deelt ... Caro(lien) Jansen

Soms heb je dat wel eens. Ineens iemand die iets zegt of doet…of een film of in mijn geval een documentaire.

De film Crazywise, is een film die heel erg veel goede kritieken krijgt en ik stond er eerlijk gezegd wat ambivalent tegenover. Zeker als de kritieken zo goed zijn, dan krijg ik het gevoel dat het ergens niet klopt.

Afgelopen dinsdag werd mij aangeboden om de film te kijken. Iets onwennig ging ik toch zitten. Ik daagde mezelf uit om te blijven zitten en om open te staan, uit mijn comfortzone te komen. De spanning te weerstaan dat ik iets doe, waar ik over twijfel.

Tijdens de film, door mijn openstaan, kwam ik tot de realisatie, dat ik ook een soort roeping heb, waar ik nu eindelijk aan het voldoen ben. Ook al gaat die weg niet over rozen, ik ben die weg nu wel aan het lopen. Het feit ook dat ik uit mijn comfortzone durf te treden, maar de film zette mij toch ook aan het denken. Ik haal nu steeds van ver (ik moet er nu bv voor forenzen) mijn voldoening, wat nu als ik het dichterbij huis ga zoeken. Het is tijd!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *