Veranderingen

Veranderingen
22 mei 2018 No Comments Bloggen, Caro Deelt ... Caro(lien) Jansen

Aan de vooravond van het 1-jarig bestaan van mijn bedrijf, merk ik dat ik bezig ben om allerlei veranderingen door te voeren. Beslissingen waar ik heel lang tegenaan heb lopen hikken, tegenhouden, doorloop ik nu, alsof ik er geen enkele moeite mee heb. Ik snap soms niet waarom dat zo is. Ik weet dat het nodig is, maar toch kan ik het dan op de een of andere manier niet. Pas als de tijd, de deadline zeer dichtbij is, dan kan het pas, gaat het pas. De blokkade is dan weg.

Ik ben geloof ik dan ook op mijn best. Als ik eerder het doe, dan ‘klopt’ het niet. Zo’n onderbuikgevoel, zeg maar.

A leap of faith, een sprong van vertrouwen…en een hoop hoop en een hoop kansen.

 

Er komen dus veranderingen aan … hou de website in de gaten, want voordat je het weet … dus hierbij even een klein woordspelletje:

De nieuwe website komt eraan …

Tot die tijd, blijft deze bestaan 🙂

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *