Kenneldag Spirit Of Three

Kenneldag Spirit Of Three
29 juni 2018 Reacties uitgeschakeld voor Kenneldag Spirit Of Three Caro Deelt ..., Spirit Of Three Caro(lien) Jansen

De voorbereidingen zijn in volle gang en ik kan je melden, het wordt heel tof!

Ik had een oproep gedaan voor een keurmeester, inmiddels kan ik jullie melden dat het gelukt is!

  • Marjoleine Roosendaal, heeft al door mij georganiseerde lezingen voor SOFTactiviteiten gedaan, is ook keurmeester. Zij is bereid om een ronde ringtraining te doen, dus te oefenen en daarna hondjes te gaan keuren, compleet met een keurverslag.
  • Kim Zwarenstein, is iemand die ik ken van mijn tijd in Nieuwegein, ook nauw betrokken bij honden, weliswaar een ander ras, maar waar ik van de week van even iets bij ophalen tot zomaar een uur staan kletsen, heeft een webshop op het gebied van dieren en zij heeft toegezegd iets te kunnen versieren voor de bingo en ik hoop daarbij ook voor de deelnemers aan het weekend.

En zo raakt zo’n dag wel heel snel gevuld. Super!

We houden jullie op de hoogte, over het vervolg!