Sterilisatie Gail

Sterilisatie Gail
7 november 2018 Reacties uitgeschakeld voor Sterilisatie Gail Caro Deelt ..., Dierenarts, Spirit Of Three Caro(lien) Jansen

Vandaag was de grote dag voor onze Gail, Jacquelines Gail. Ze ging vanochtend onder het mes, omdat ze gesteriliseerd zou worden. Het was best spannend, vooral voor Jacqueline.

Gelukkig kregen we vooraf nog een duidelijke uitleg van dierenarts Yuri en na een check (volledig gezond verklaard en met nadruk op lief) kwam er dan de prik. Na nog wat praten, gingen we daarna naar huis om even een boterham met wat drinken te nemen. Daarna even met Zorro en Hope gelopen en toen was het tijd om Gail alweer op te halen.

Een beetje wankel, maar met een grotere snee. Yuri had tijdens de operatie gezien dat de ene hoorn van de baarmoeder vergroot was en op dat moment besloten om de baarmoeder in zijn geheel te verwijderen. Ook de tandjes zijn weer blinkend schoon en mooi.

Bij thuiskomst, was het wat gesnuffel door de 2 mannen, maar Gail liet toch even horen dat ze daar niet van gediend was. Nu op weg naar een spoedig herstel.