Spirit Of Three family

Spirit Of Three - family

Caro(lien) Jansen

deelt + peert + SOFT

x Martin + Floor + Tim + Zorro + Elena + Hope + Freya + de visjes

Door deze website hoop ik mijn passies met jullie te delen. Een gedeelte werk, hondenliefhebster en het organiseren van activiteiten op zowel honden- als werkgebied.

Ik ben Carolien, oftewel Caro of Ktje25, geboren en getogen Noordwijkse. Ik ben vanaf het begin aangestoken door het border collie-virus en heb in Zorro een goed maatje gevonden. Daar is na lange tijd Elena bijgekomen, een langgekoesterde wens.

Sinds juni 2014 ben ik samen met de Schiedamse Martin en heb 2 bonuskinderen Floor en Tim.

Ik ben afgestudeerd aan Maatschappelijke Zorg (MBO 4) aan ROC Midden Nederland, uitstroom Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen. Daarnaast werkte ik tot voor kort bij Enik/Lister in Utrecht als peer support werker.

En dan waren daar de 2 wensen, de droom om ZZP-er te worden naast ook een bc-fokker. In juni 2017 was daar het ZZP-erschap en in augustus 2017 begon het fokkerschap en er volgde een spannende tijd. 6 Pups (Hope, Elijah, Freya, Enzo (Snow inmiddels), Niklaus (Nik inmiddels) en Finn) kwamen er op de wereld en zagen op 22 oktober het levenslicht. Na wat twijfelen, waren 3 pups favoriet en daarvan blijven alledrie aan de bc-kennel verbonden.

Marcel en Ilse

Ouders + gastgezin freya

(met Zorro en Diego)

Ilse woont samen met Marcel in Noordwijk. Van huis uit, chemie en natuurkunde docenten, merkte beiden al snel dat er ook een speciale chemie was met border collies. In navolging van mij en ter opvang van Sanders hond Diego, kwam Diego toch hun leven binnen. Veel wandelen, eropuit gaan met de hond dat is iets wat graag gedaan werd. Helaas is er op 12 september 2014 afscheid van Diego genomen, toen duidelijk werd dat hij ernstig nierfalen had.

Zorro en Elena hebben op regelmatige basis opvang gehad in Noordwijk, wat soms nodig was en is. Hope en Freya zullen daar aan toegevoegd worden. Hetzij in verschillende samenstellingen. Ook tijdens de nestperiode, en ondanks de ziekte van Ilse, stonden ze geregeld klaar om op te passen op het 8-tal. Waar ik erg blij mee was. Ze zijn gastgezin en Ilse is mede-eigenaresse van Hope.

Sander

broertje

(met puppy Zorro)

Onze Sander is niet meer. Hoewel hij stapelgek was op Zorro, moest hij Zorro toch elke keer weer afstaan aan mij. Dit deed hem besluiten om op zoek te gaan naar een eigen hond, een border collie, een pup. We hadden eerder kennis gemaakt met Lies en Gerard en besloten een keer langs te gaan. Ook aangezien ze Jason, de oom van Zorro hadden. Na lang wachten, kwam dan het verlossende woord, Sander wilde een reutje. Er waren er precies 3 geboren en hij had derde keus. Hij was helemaal euforisch en kon niet wachten. 1 juli 2007 was de dag dat we pups zouden gaan kijken. Echter onze San was er niet meer. Het is inmiddels meer dan 10 jaar geleden, maar we missen hem nog steeds. Ook al was het af en toe een ongelofelijke gekmakende kerel. Hij hoort erbij! Nog steeds. Diego zou van Sander zijn geweest…

Martijn

broertje

(Ik ben Remo <3)

x Laurie + Remo + Tommy + Gizmo + Boxy

Martijn en Laurie met hun zoontjes Remo en Tommy horen er met hun 2 konijnen ook bij! Martijn is de jongste zoon van Marcel en Ilse en mijn jongste broertje en ze wonen in Eindhoven.

Susanna

vriendin

+ Lily + Mila + Flynn + Nova + 5 cavia’s + 5 pups

Susanna is een onmisbare steun geweest voor mij. Opvangen van 8 hondjes (2 volwassen honden en 6 pups) draaide ze haar handen niet voor om, soms zelfs met Lily en Mila erbij. Tegenwoordig vangt ze af en toe de dametjes Hope en Freya samen of apart op, in haar gezin. Zelf is ze inmiddels ook fokster en sinds 26 september heeft ze haar eigen eerste nestje liggen. Love Beyond Words is de naam van haar BC-kennel. Ik ben superblij met deze vriendschap.

Jacqueline

gastgezin Nik+vriendin

+ Gail + Roy + Nik

Jacqueline was op zoek naar een stabiele rustige reu ter aanvulling op Gail en Roy, ook voor de toekomst. Op zoek naar de klik, kwam ze uit op Nik. Stabiel zeker, rustig voor zover een bc pup rustig kan zijn. Toen er mijn wens om Nik in een gastgezin te plaatsen, was er dan de ja van Jacqueline. We zijn erg blij met de samenwerking, alsook deze samenstelling waarin Nik mag opgroeien. Zowel Gail als Roy kunnen Nik veel leren en de combinatie met Jacqueline werkt goed!

Zorro

Diego

Elena

Hope

Freya

Nik (Niklaus)

Sylvia

Dekreu-eigenaresse Ice

x Thomas + Gayle + Ice + Nick

Annemarie

eigenaresse Elijah

x Jorg + Ben + Elijah

Chris en Jens

eigenaren Snow

+ Josy + Snow (Enzo)

Petra en Matthias

eigenaren finn

+ Abby + Finn